Salsa i bachata

Classes_salsa_cubana_torroella_mow

La Salsa Cubana és un conjunt de ritmes caribenys amb influències africanes i europees. La música és molt alegre i t’enganxa ràpidament. Ideal per fert desaparèixer els problemes durant tota una hora!

La Bachata es balla amb un ritme musical de percussió i cordes originari de la República doinicana, amb arrels cubatnes i ritmes africans. Es tracta d’un folklore urbà, molt ballable i sensual.

Farem tallers trimestrals, on aprendrem inicialment les passes i girs bàsics de manera individual. A través de les diferents sessions anirem agafant confiança necessària per poder ballar en parella i poder deixar-nos portar sense pors, només gaudint del moment.

Les classes estan pensades per acabar ballant en parella: Començarem per un nivell inicial amb els passos bàsics i treballant l’estil. Progressivament anirem afegint cada cop més dificultat, aprenent diferents figures que es ballen en  parella. Es pot venir a classe amb parella o sense. Si teniu un altre nivell, consulteu-nos per poder incorporar-vos més endavant.

  • Horari 2019/20:
    Salsa i Bachata (trimestral): Dimecres les 20.15h (1h)