Inscripcions nou curs!

Un cop més, ja tenim tot preparat per obrir el nou termini de prinscripcions per les activitats de dansa per nens, joves i adults, pel curs 2019/2020. Així, el proper període de matrícula serà del 2 de setembre fins el 15 d’octubre.

Us expliquem el procediment per tal de formalitzar la vostra matrícula amb èxit:

a) Nous alumnes:

1- Consulteu l’horari de les activitats previstes i dies de prova. Per qualsevol dubte o suggeriment, ens podeu consultar per si és possible fer algun canvi o ampliació.

2- Sol·licitar si hi ha plaça a través de whatsapp (611 410 180)o correu electrònic (mowdansa@gmail.com)

3-Un cop confirmat que us podeu matricular, podeu imprimir i emplenar a mà la documentació de matrícula que correspongui:
– Formulari matrícula menors 
– Formulari matrícula adults
– Ordre domiciliació bancària (només si pagament domiciliat)

4-Reenvieu signada la documentació signada a mowdansa@gmail.com. Caldrà afegir adjunts escanejats els següents documents:
– foto mida carnet de l’alumne/a
– fotocòpia de la seva targeta sanitària

4– La matrícula s’haurà de pagar mitjançant ingrés al número de compte que us proporcionarem, un cop rebuda tota la documentació. La vostra plaça quedarà efectivament reservada quan us confirmem que hem rebut aquest pagament.

* Si preferiu esperar a provar una classe de forma gratuïta, només cal que ens envieu el formulari de prova  i us confirmarem si encara hi queden places en aquell grup . No obstant, no podem garantir la plaça en casos en que el grup s’empleni abans de que decidiu matricular-vos.

b) Antics alumnes:

Si no vau fer reserva de plaça al juny i desitjeu continuar, us recomanem ens informeu el més aviat possible. Així només haureu d’emplenar un petit formulari de renovació i pagar 12,25 € d’assegurança d’accidents i actualització de fitxa pel nou curs. El pagament el podeu fer abans de començar el primer dia de classe.
En cas que no ho feu abans del 15 de setembre, no us podrem garantir el manteniment de la vostra plaça.