Matrícula 2018-2019

Fins el 30 de setembre tindrem obert el període d’inscripcions pel curs 2018-2019. No obstant, abans de sol·licitar la matrícula en algun grup concret (horaris), us recomanem que ens consulteu si encara queden places (dades contacte). Un cop confirmat, podreu reservar la vostra plaça, mitjançant el següent procediment:

a) Nous alumnes:
En motiu de trasllat, no tindrem obert un espai físic on fer les inscripcions, així totes les matrícules noves s’hauran de realitzar a través d’aquests formularis:

Podeu imprimir i emplenar-lo a mà. Posteriorment, necessitarem que ens el reenvieu signat per un dels pares o tutor legal, a mowdansa@gmail.com. Caldrà que adjunteu escanejats:
– foto mida carnet de l’alumne/a
– fotocòpia de la seva targeta sanitària

La matrícula s’haurà de pagar mitjançant ingrés al número de compte que us proporcionarem, un cop rebuda tota la documentació. La vostra plaça quedarà efectivament reservada quan us confirmem que hem rebut aquest pagament.

b) Antics alumnes sense reserva de plaça prèvia:
Us recomanem que ens envieu el més aviat possible un correu o missatge de whatsapp o sms, avisant-nos de que voleu continuar. Així només haureu de pagar 5 € d’assegurança d’accidents per al nou curs. El pagament el podeu fer abans de començar el primer dia de classe.
En cas que no ho feu abans del 15 de setembre, no us podrem garantir el manteniment de la vostra plaça.

c) Antics alumnes amb reserva de plaça prèvia:
Només ens haureu d’avisar en cas que no vulgueu continuar. Contactarem amb vosaltres el més aviat possible per confirmar-vos l’horari i la data d’inici del nou curs.

*Horari d’atenció telefònica i correu de dilluns a divendres de 17.30h a 20h. Presencial a partir del 3 d’octubre.