Matrícula dansa 2019-2020

matricula_inscripcions_dansa

S’està acabant el curs i ja tenim tot preparat per obrir el nou termini de prinscripcions per les activitats de dansa per nens, joves i adults, pel curs 2019/2020:

Primerament els alumnes que vulguin continuar i nous alumens, hauran de fer preinscripció. Aquesta és gratuïta  i es podrà fer des del formulari que trobareu en aquest enllaç: Formulari 2019/20, o bé directament sol·lici-tant-ho al centre presencialment o per correu (mowdansa@gmail.com).

La preinscripció no és obligatòria, però tots els participants que la facin tindran descompte en la matrícula (S’aplicarà descompte del 60% per alumnes del curs 2018/19 i del descompte del 25% per nous alumnes).  I si encara no ho tens clar, no et perdis la jornada de portes obertes del 3 al 12 de juny!

Un cop rebudes les sol·licituds, el centre es posarà en contacte amb vosaltres per tal de confirmar-vos l’horari previst i formalitzar la matrícula/reserva de plaça al juliol. Només als grups amb places lliures, podrem acceptar noves matrícules al setembre.

Aquí teniu el calendari de preinscripcions i matrícula:

  • Preinscripcions alumnes i nous alumnes ———–>Del 27 de maig al 14 de juny.
  • Matrícula general (reserva de plaça) ———-> Del 25 de juny al 15 de juliol.
  • Matrícula per grups amb places lliures ——–> De l’1 de setembre al 30 de setembre.

* Horari d’atenció telefònica: De 15.30h a 17h de dilluns a divendres.