Mow col·labora amb altres espais amb el seu equip

Amb l’objectiu de difondre les activitats de dansa i moviment arreu de la comarca, aquest curs podreu trobar l’equip de Mow en dos nous espais:

  • Unique Centre de Benestar (La Bisbal d’Empordà)

Des del mes de novembre, Mow ofereix les classes de dansa oriental i sól pèlvic (hipopressius), de la mà de la Virgínia i l’Anna, respectivament.

Trobareu a la Virgínia (dansa oriental) tots els dimarts a les 15.15h i a l’Anna (sól pèlvic) tots els dimecres a les 10.30h.

 

Si voleu un tastet de dansa oriental amb a Virgínia, Unique ha preparat un petit vídeo que trobareu en el següent enllaç d’Instagram.

 

  • Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí)

El Mow també està impartint els tallers de dansa creativa per a escoles, on nens i nenes de cicle infantil i inicial poden viatjar a través de la dansa al món dels gegants i els pirates. En aquest cas és la Noemí la que hi participa en aquesta col·laboració.

Trobareu més informació al web del Museu de la Mediterrània

El passat dilluns dia 20 de novembre van tenir lloc els dos tallers pel Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí. Podeu veure algunes imatges del grup 1 i grup 2 des del Twitter @SGTorroella.