Suspensió temporal d’activitats

Donada la crisi del Covid-19 i l’ampliació del període de confinament estipulat pel Govern Central, us remetem aquesta informació sobre les qüestions que creiem deveu tenir en referència a la suspensió temporal de les activitats:

  1. Quotes de març:

A tots els alumnes que vau abonar la quota sencera del segon trimestre (gener, febrer, març), us informem que descomptarem dels propers pagaments a l’inici de curs, la part de 12 € (classes infantils) o 20 € (classes adults). Aquests imports corresponen a les classes que no es van poder realitzar del 14 de març a l’1 d’abril, un cop restada la part proporcional de costos de gestió i assegurança.

En cas de baixa per part vostra, podran ser retornats mitjançant transferència abans de finalitzar l’any, sol·licitant-ho formalment per email (indicant nom i cognoms de l’alumne i nom de l’activitat). Abans, però, us demanem que recordeu que som una entitat sense ànim de lucre i que qualsevol donació ens ajudarà a mantenir els costos de l’entitat i continuar complint amb l’objectiu principal de mantenir viva la dansa al territori.

Els alumnes que quedin per pagar part d’aquest trimestre, preguem que ens feu transferència per l’import pendent (un cop restada la compensació de la quota comentada en aquest apartat).

El compte és del Triodos Bank: ES37 1491 0001 2330 0010 7103

  1. Quotes del tercer trimestre:

No es cobrarà cap import corresponent al tercer trimestre, tot i que l’entitat haurà de continuar assumint els costos, per tal de poder reemprendre l’activitat el proper curs. Per tant, si algú considera oportú col·laborar econòmicament per tal d’ajudar al manteniment de l’entitat, pot fer la seva donació de forma voluntària al número de compte indicat anteriorment.

  1. Classes online:

Durant aquest període no farem classes online, donat que des de casa sabem que actualment no es podrien fer les activitats en les condicions mínimes necessàries, no es pot rebre l’atenció suficient i per tant, no serien prou productives com per poder cobrar una quota per elles.

Per altra banda, el fet d’oferir classes online gratuïtes ho considerem un perjudici pel sector i pels professionals que intervenen. No ens sembla ètic fomentar aquest tipus de pràctiques, on no es pugui valorar la feina que hi ha darrera i que alhora faci que la situació de crisi sigui encara més difícil de superar.

  1. Reinici de les activitats:

En aquests moments és molt complicat fer previsions sobre quant pot durar la prohibició d’obertura d’establiments com el nostre i  a més, quines seran les condicions per tal de valorar quan podem reiniciar l’activitat amb total seguretat per a tothom.

El que sí podem avançar és que no hi hauran activitats durant el tercer trimestre (abril-juny), per tant el curs es dóna per finalitzat. Us anirem informant davant de qualsevol canvi.

No podem preveure tampoc si es podrà fer alguna activitat a l’estiu permesa i alhora amb garanties de seguretat.

  1. Festival de fi de curs:

Malauradament hem hagut de cancel·lar el Festival de Fi de Curs, previst pel juny. L’impossibilitat de preparació prèvia a nivell organitzatiu i manca de temps pels assajos d’alumnes, fa que tampoc el puguem posposar fins el proper curs.

  1. Comunicació amb el centre:

Preguem que qualsevol reclamació, suggeriment o tema que vulgueu comentar amb nosaltres, ens sigui comunicat a través de l’email mowdansa@gmail.com, donat que actualment no tenim servei de recepció de trucades.